VÅRE ÅPNINGSTIDER

Mandag : 8:00 – 16:00
Tirsdag :  8:00 – 16:00
Onsdag :  8:00 – 16:00
Torsdag : 8:00 – 16:00
Fredag :   8:00 – 15:00

Adamstuen tannregulering har vært en spesialistklinikk for tannregulering for voksne og barn i mer enn 30 år.  Vi har lang erfaring med usynlig og skjult tannregulering fra Invisalign, Incognito fra 3M og Win System. Vi bruker en 3D tannskanner (intraoral scanner) til å lage en tredimensjonal modell av tennene dine. 

Klinikken ligger i Ullevålsveien 82B, på Adamstuen torg, rett over gaten for Adamstuen trikkeholdeplass (Trikk 17 og 18). Det er gode parkeringsmuligheter ved klinikken, i Ullevålsveien og i Sognsveien, og gratis parkering i 2 timer for elbiler.

 
 

TANNREGULERING FOR VOKSNE

Tenner kan flyttes hele livet. Derfor er tannregulering også en mulighet for voksne.

Vi lytter til dine behov, ønsker og forventninger for behandlingen. Så kan vi sammen komme frem til en individuelt tilpasset behandling som vil fungere best for deg. Vårt behandlingsmål er et sunt og stabilt bitt som du er fornøyd med.

Barnets vekst kan også utnyttes positivt og i noen tilfeller gjøre behandlingen enklere. Det er derfor viktig at barn heller henvises til reguleringstannlege litt for tidlig enn litt for sent. Lurer du på om barnet ditt trenger regulering, men har ikke fått henvisning ennå, anbefaler vi at du kontakter oss.

Tennene til barn og unge går igjennom mange utviklingsstadier, og ulike bittfeil behandles best under forskjellige stadier i utviklingen.

TANNREGULERING FOR BARN OG UNGDOM