HJEM

PASIENTINFORMASJON

PRISER OG REFUSJONER

OM OSS

KONTAKT

FINN OSS

ÅPNINGSTIDER:

Mandag til torsdag: 8.00 -16.00

Fredag 8:00 -15:00

  • Facebook
  • Instagram
  • adamstuen-tannregulering_linkedIn
  • Twitter

Ullevålsveien 82B, 0454 Oslo

Tannregulering for barn, ungdom og voksne på Adamstuen i Oslo

Adamstuen tannregulering er en spesialistklinikk for regulering for barn, ungdom og voksne. Hos oss utføres alle undersøkelser og behandlinger av spesialister. I tillegg til tradisjonell, synlig tannregulering har vi også lang erfaring med usynlig regulering fra Invisalign, Incognito og Win.

Tannregulering for voksne - tenner kan flyttes hele livet

Tannregulering også en mulighet for voksne. Et smil du er fornøyd med og et sunt bitt kan gi deg mange helsefordeler. Vi tar oss god tid til å diagnostisere og høre på dine forventninger til behandlingen. Sammen finner vi fram til hvilken type tannregulering som er best for deg.

Usynlig tannregulering med Invisalign, Incognito og Win

Med gjennomsiktige og avtagbare reguleringsskinner fra Invisalign, eller klosser på baksiden av tennene fra Incognito og Win, kan du få en tannregulering som er usynlig eller veldig diskret. Vi har lang erfaring og gode resultater med Invisalign, Incognito og Win.

Tannregulering for barn og ungdom - vi har direkte oppgjør med HELFO

Barns vekst kan i noen tilfeller utnyttes positivt og gjøre behandlingen enklere. Derfor er det bedre at barn henvises til reguleringtannlege litt for tidlig enn litt for sent. Kontakt oss hvis du lurer på om barnet ditt trenger regulering. Vi har direkteoppgjør med HELFO så du betaler kun egenandelen til oss for behandlinger som får trygderefusjon.

Moderne klinikk for tannregulering sentralt i Oslo sentrum vest

Vi er en moderne kjeveortopedisk klinikk i hyggelige lokaler ved caféene på Adamstuen torg og trikkeholdeplass (Trikk 17 og 18). Vi ligger i gangavstand fra Bislett, St.Hanshaugen, Fagerborg, Ullevål og busslinjene 20, 25, 28 og 37. Det er gode parkeringsmuligheter i gatene ved klinikken.

AKTUELT