Tannregulering for barn, ungdom og voksne på Adamstuen i Oslo

Adamstuen tannregulering er en spesialistklinikk for regulering for barn, ungdom og voksne. Hos oss utføres alle undersøkelser og behandlinger av spesialister. I tillegg til tradisjonell, synlig tannregulering har vi også lang erfaring med usynlig regulering fra Invisalign, Incognito og Win.

Vi snakker flere språk:

NORSK

ENGELSK

TYSK

ALBANSK

Tannregulering for voksne - tenner kan flyttes hele livet

Tannregulering også en mulighet for voksne. Et smil du er fornøyd med og et sunt bitt kan gi deg mange helsefordeler. Vi tar oss god tid til å diagnostisere og høre på dine forventninger til behandlingen. Sammen finner vi fram til hvilken type tannregulering som er best for deg.

Tannregulering for barn og ungdom - vi har direkte oppgjør med HELFO

Barns vekst kan ofte utnyttes positivt og gjøre behandlingen enklere. Derfor er det bedre at reguleringtannlegen sjekker bittet litt for tidlig enn for sent for å kunne bestemme det optimale tidspunkt for behandlingen. Kontakt oss hvis du lurer på om barnet ditt trenger regulering men har ikke fått henvisning, eller hvis barnet ditt har ventet lenge på time hos den offentlige tannhelsetjenesten. Vi har direkteoppgjør med HELFO så du betaler kun egenandelen til oss for behandlinger som får trygderefusjon.

Usynlig tannregulering med Invisalign, Incognito og Win

Med gjennomsiktige og avtagbare reguleringsskinner fra Invisalign, eller klosser på baksiden av tennene fra Incognito og Win, kan du få en tannregulering som er usynlig eller veldig diskret. Vi har lang erfaring og gode resultater med Invisalign, Incognito og Win.

Moderne klinikk for tannregulering sentralt i Oslo sentrum vest

Vi er en moderne kjeveortopedisk klinikk i hyggelige lokaler ved caféene på Adamstuen torg og trikkeholdeplass (Trikk 17 og 18). Vi ligger i gangavstand fra Bislett, St.Hanshaugen, Fagerborg, Ullevål og busslinjene 20, 25, 28 og 37. Det er gode parkeringsmuligheter i gatene ved klinikken.

ADAMSTUEN TANNREGULERING

Ullevålsveien 82B, 0454 Oslo

 ÅPNINGTIDER

Mandag til torsdag: 07.45 - 16.00

Fredag 8:00 -15:00

  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
  • Twitter

MENY

HJEM

PRISER voksen

PRISER barn

OM OSS

KONTAKT

FINN OSS